LA MULȚI ANI BUNI DRAGĂ (90) !

0
57

Nu există om mai frumos, decât cel care se străduiește să facă viața altora mai frumoasă! 

Se spune că arta scrisului influențează conștiința umană mai mult decât orice. 

Scriitoarea Elena Buică ne-a dăruit până în prezent peste douăzeci de cărți, izvor de înțelepciune, sensibilitate, bunătate. De asemenea, ne-a onorat și continuă să ne onoreze prin prezența sa activă la cenacluri literare, prin articole în diverse publicații, interviuri, etc. 

Am avut șansa ca dincolo de scriitoarea Elena Buică, să cunosc omul Elena Buică – „Buni”. Nu am întâlnit pe cineva să-și poarte straiul vieții ce nu este întotdeauna confortabil, cu atâta grație, lumină, zâmbet, căldură, să mă facă să mă simt „acasă”. În preajma lui Buni sunt omul sufletului meu. A sta de vorbă cu domnia sa este o îmbălsămare sufletească, un mod special de vindecare. Cuvintele i se înșiră elegant, armonios indiferent de poveste sau subiect, cu o modestie de nedescris și o profunzime rară. „Buni”, ne impresionează prin adânca înțelegere a vieții, prin modul ei unic prin care a reușit să îmbrățișeze greutățile vieții, prin altruism, prin dăruirea necontenită și slujirea plină de iubire a cărții și culturii românești. Prietenia mea cu Buni mi-a oferit frumusețea unei legături sufletești deosebite și îi sunt recunoscătoare pentru darurile oferite.

Îi doresc prietenei mele dragi, distinsei doamne, ELENA BUICĂ, acum la implinirea celor 90 de ani (pe 3 IAN 2023), pe lângă tradiționalul „LA MULȚI ANI!”, multă sănătate, bucurii, și succes în continuare! Îi mulțumesc pentru darul iubirii, pentru atitudinea sa de înger păzitor aici și întotdeauna. 

În inima mea sunteți în rugăciuni și în lumină, și de aceea v-am salvat numărul de telefon – „Elena Înger Păzitor”. Mulțumesc Buni că existați! Mulțumesc pentru lumina ce-o dăruiți! 

————————————

Carmen OLTEAN

Toronto, Canada

1 Ianuarie, 2023