Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia ai României au participat la ziua Jandarmeriei Româ

0
5
2_copy_copy_copy_copy_copy

2_copy_copy_copy_copy_copy

Jandarmeria Română a aniversat pe 3 aprilie 2012, 162 de ani de la data când domnitorul Moldovei Grigore Alexandru Ghica a semnat actul de întemeiere a instituției: “Legiuirea pentru reforma Corpului slujitorilor Jandarmi”. Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia ai României au fost invitații de onoare ai ceremonialului militar al înmânării drapelului de luptă Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și Omagial, dedicat “Zilei Armei”. Evenimentul solemn a fost urmat de depunerea de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Jandarmi.

Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia ai României salută întregul efectiv al Jandarmeriei Române. “Alături de Armata României, Jandarmeria reprezintă instituția în care românii au cea mai mare încredere. Acțiunile jandarmilor din întrega țară, dar și din zonele de conflict ale lumii, merită lauda noastră. Ei reprezintă principala forţă de ordine şi siguranţă publică cu structură militară în țara noastră. Alături de soția mea și de fiul meu, doresc să urez tuturor jandarmilor și familiilor lor multă sănătate!”, a declarat A.S.R. Prințul Paul al României în cadrul evenimentului festiv.

În cadrul evenimentelor dedicate Zilei Jandarmeriei Române, Alteța Sa Regală Prințul Carol Ferdinand al României a purtat, în premieră, costumul de jandarm. Acesta a fost realizat special pentru această ocazie la atelierul unde sunt croite toate costumele oficiale ale Jandarmeriei Române.

Biroul de Presa ASR Printul Paul al Romaniei

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Articolul precedentInterviu cu Ileana Şipoteanu
Articolul următorPreselectie Miss Diaspora 2012 in America
Mădălina Corina Diaconu
Dacă sunteți autorul acestui articol, avem nevoie de ajutorul dvs. Muncim din greu pentru a crea un sit de înaltă calitate și pentru a vă afișa articolul în cel mai bun mod posibil. Va rugam sa trimiteți 1.o imagine de profil de înaltă calitate 2. o scurtă descriere a dvs. (1-2 paragrafe). 3. o adresa functionala de email 4. toate platformele media unde puteti fi gasit ( youtube, facebook, vimeo, instagram, blog, website, twitter, linkedin, etc.) Imaginile alb-negru sunt de preferat. Vă rugăm să nu folosiți alte filtre. Vă rugăm să trimiteți informatiile la lucianoprea@gandaculdecolorado.com